Begin hier met zoeken

Vraag

Wat gebeurt er wanneer ik besmet raak met het coronavirus tijdens de reis?

Antwoord

Wanneer u tijdens de reis besmet raakt met het coronavirus, kunt u per direct geen plaats meer nemen in de bus. U gaat dan in quarantaine in uw hotel en volgt de regels op die in het desbetreffende land geldig zijn. Het kan ook voorkomen dat u overgebracht wordt naar een quarantaine hotel.

Bij een rondreis doen we ons uiterste best om u na 5 dagen quarantaine weer aan te laten sluiten bij de groep, mits u geen klachten meer heeft. Mocht dit niet lukken om praktische redenen dan betekent dit helaas het einde van uw reis. De groep reist immers door.
Bij een excursiereis (vanuit 1 standplaats) kunt u na 5 dagen quarantaine weer aansluiten, mits u geen klachten meer heeft.

Kunt u niet meer met de groep terugreizen, dan moet u contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij (reisverzekering) om een alternatieve terugreis en eventueel extra hotelovernachtingen te regelen. Uiteraard helpen wij u hier graag bij.

Gevonden wat u zocht?

Fijn dat we u hebben kunnen helpen

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen. We horen graag wat u van onze hulp vindt zodat we onze helpdesk verder kunnen verbeteren.

Geef hieronder aan hoe behulpzaam het antwoord was.

We helpen u graag verder

Helaas heeft dit antwoord uw vraag niet kunnen beantwoorden.
Stel hieronder uw vraag en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.