Begin hier met zoeken

Vraag

Disney: Premier Access pas

Antwoord

Met een Premier Access pas krijgt u via een speciale ingang sneller toegang tot de gekozen attractie tijdens een bepaald tijdslot. U moet in een Disney Park aanwezig zijn om een Premier Access pas te kopen. De kosten zijn tussen 8 en 15 euro per persoon per attractie. In de Disney app kunt u zien voor welke attracties er een Premier Access pas te koop is en wat de kosten per persoon hiervoor zijn.

Hoe werkt Disney Premier Access?
1. Download de gratis Disneyland Paris app in de App Store of Google Play.
2. Maak een Disney account aan of log in (beschikbaar voor gasten van 18 jaar en ouder).
3. Koppel ter plaatse uw ticket aan uw Disney account. Let op: u kunt uw Oad reservering niet koppelen aan de Disneyland Paris app.
4. Als u eenmaal in de Parken bent, kiest u een attractie en selecteert u met hoeveel gasten u bent. Afhankelijk van de beschikbaarheid krijgt u een tijdslot aangeboden.
5. Nadat u betaald heeft, gaat u naar de speciale rij van de attractie tijdens uw toegewezen tijdslot en toont u uw QR-code, deze is te vinden in de app onder My Disney Premier Access.

Heeft u geen smartphone of Disney account dan kunt u de Disney Premier Access ook kopen bij City Hall of Studios Services.

Gevonden wat u zocht?

Fijn dat we u hebben kunnen helpen

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen. We horen graag wat u van onze hulp vindt zodat we onze helpdesk verder kunnen verbeteren.

Geef hieronder aan hoe behulpzaam het antwoord was.

We helpen u graag verder

Helaas heeft dit antwoord uw vraag niet kunnen beantwoorden.
Stel hieronder uw vraag en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.