Begin hier met zoeken

Vraag

Kan ik een preferentie/voorkeur of essenties doorgeven?

Antwoord

Het is mogelijk om een aantal preferenties (online) bij boeking op te geven. Met een preferentie geeft u aan dat u een voorkeur m.b.t. de geboekte reis/accommodatie heeft. Bijvoorbeeld een kamer zo hoog of juist zo laag mogelijk of kamers naast elkaar. Lukt dit niet online of staat uw voorkeur er niet tussen, dan kunt u dit per email (reserveringen@oad.nl; onder vermelding van uw reserveringsnummer) aan ons doorgeven.

Een preferentie blijft een voorkeur en kan niet worden gegarandeerd. U zult begrijpen dat wij u nooit kunnen garanderen dat uw voorkeur gehonoreerd wordt, omdat wij afhankelijk zijn van de uiteindelijke dienstverlener, zoals bijvoorbeeld een hotelier.

Essenties
Als u honderd procent zekerheid nodig heeft dat aan een speciale wens wordt voldaan voor bijvoorbeeld medische redenen, geef dan een essentie aan ons door. Een essentie is op aanvraag en moet bij boeking doorgegeven worden. Wij vragen uw essentie aan bij de hotelier/leverancier die ons dit vervolgens schriftelijk moet bevestigen. Kunnen wij de essentie niet bevestigen, dan mag u annuleren. Het enige wat u dan hoeft te betalen is € 9,- bemiddelingskosten. Indien de essentie akkoord is, dan bedragen de kosten per essentie € 27,-. Let op, een essentie kan niet aangevraagd worden indien u een rondreis boekt of een reis naar Disneyland Paris.

Gevonden wat u zocht?

Fijn dat we u hebben kunnen helpen

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen. We horen graag wat u van onze hulp vindt zodat we onze helpdesk verder kunnen verbeteren.

Geef hieronder aan hoe behulpzaam het antwoord was.

We helpen u graag verder

Helaas heeft dit antwoord uw vraag niet kunnen beantwoorden.
Stel hieronder uw vraag en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.