Begin hier met zoeken

Vraag

Ontvang ik kofferlabels?

Antwoord

Busreizen:
Bij uw reisbescheiden zijn geen kofferlabels meer toegevoegd. Indien u gebruik maakt van de servicelijnen krijgt u van de chauffeur een Oad bagagesticker met hierop de gegevens van uw reis.

Op deze bagagesticker staat onder andere de heen/terugreisdatum, reserveringsnummer, busnummer en klantnaam. De chauffeur zal deze bagagestickers op uw koffer plakken. Indien u op eigen gelegenheid naar ons overstappunt in Didam of Moerdijk gaat, dan krijgt u deze bagagestickers van onze coördinator bij de busterminal.

Oad biedt u op de heenreis kofferservice aan. Wij zorgen ervoor dat uw koffer in de juiste bus wordt geplaatst. Het op uw bagagesticker vermelde nummer komt overeen met het nummer van de bus vanaf de busterminal naar uw vakantiebestemming. De bagage per persoon dient beperkt te blijven tot één koffer van normale afmetingen (max. 20 kg. per persoon) en 1 stuk handbagage.

Vliegreizen:
Als u bij Oad een vliegreis heeft geboekt dan ontvangt u geen kofferlabel. De koffers worden op de luchthaven voor u gelabeld door de luchtvaartmaatschappij. Ook liggen er bij de incheckbalie labels die u zelf aan uw bagage kunt bevestigen.

Gevonden wat u zocht?

Fijn dat we u hebben kunnen helpen

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen. We horen graag wat u van onze hulp vindt zodat we onze helpdesk verder kunnen verbeteren.

Geef hieronder aan hoe behulpzaam het antwoord was.

We helpen u graag verder

Helaas heeft dit antwoord uw vraag niet kunnen beantwoorden.
Stel hieronder uw vraag en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.