Begin hier met zoeken

Vraag

Voor mijn vakantiebestemming geldt code oranje. Wat nu?

Antwoord

De situatie in de wereld is erg onzeker momenteel. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken monitort dagelijks de stand van zaken in de landen om ons heen en beoordeelt of het veilig is om naar een land te reizen. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.nederlandwereldwijd.nl

Geldt voor uw vakantiebestemming een ‘code oranje’ reisadvies? Dan betekent dit dat wij uw reis niet zullen uitvoeren naar deze bestemming. Wij kijken telkens 4 weken vooruit in het maken van de definitieve beslissing of uw reis door kan gaan of niet. Wij nemen uiterlijk 4 weken voor vertrek contact met u op om u te informeren over uw reis.

Wat als u op reis bent en uw vakantiebestemming krijgt ineens een code oranje reisadvies?
Wij zorgen er voor dat u veilig thuis komt. Als u een pakketreis bij ons boekt, geldt automatisch onze ‘zorgplicht’. Onder deze zorgplicht valt o.a. de repatriëringsgarantie. Indien tijdens uw vakantie uw bestemming een negatief reisadvies krijgt, zorgen wij er voor dat u zo snel mogelijk veilig naar huis kunt.

Heeft u meer vragen over het Corona virus kijk hier.

Gevonden wat u zocht?

Fijn dat we u hebben kunnen helpen

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen. We horen graag wat u van onze hulp vindt zodat we onze helpdesk verder kunnen verbeteren.

Geef hieronder aan hoe behulpzaam het antwoord was.

We helpen u graag verder

Helaas heeft dit antwoord uw vraag niet kunnen beantwoorden.
Stel hieronder uw vraag en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.