Begin hier met zoeken

Vraag

Mag ik mijn rolstoel of rollator meenemen op een riviercruise?

Antwoord

U mag een rolstoel of rollator meenemen op een riviercruise. Echter de rolstoelen en rollators moeten inklapbaar zijn (de max. inklapbare afmeting mag 90x80x40 cm en max. 20 kg. zijn). Ze mogen niet naar de hut worden meegenomen en zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik aan de wal. Gebruikers van rollators en rolstoelen moeten zichzelf kunnen verplaatsen.

De uitvoerende rederij behoudt zich het recht om rollators en rolstoelen op een centrale plaats aan boord te plaatsen omwille van veiligheidsredenen. Elektrische rolstoelen/rollators of scootmobiels zijn niet toegestaan. Zowel Oad als de uitvoerende rederij behoudt zich het recht de aanmelding af te wijzen.

Het aantal toegestane rolstoelen/rollators per afvaart is strikt gelimiteerd. U bent dan ook verplicht om dit bij boeking te reserveren. Als Oad hierover niet geïnformeerd is bij boeking, of melding hiervan bij boeking niet schriftelijk of middels de factuur aangetoond kan worden, kan dit te allen tijde het ontbinden van de reisovereenkomst tot gevolg hebben, zonder recht op restitutie. Online opgave is niet voldoende, daar wij over extra details moeten beschikken en dit niet geautomatiseerd kan worden. Dit alles i.v.m. de veiligheid aan boord en het comfort voor de medereizigers. Helaas zijn rivierschepen voor mindervaliden niet of minder geschikt en is de bemanning niet opgeleid voor specifieke, medische diensten.

Gevonden wat u zocht?

Fijn dat we u hebben kunnen helpen

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen. We horen graag wat u van onze hulp vindt zodat we onze helpdesk verder kunnen verbeteren.

Geef hieronder aan hoe behulpzaam het antwoord was.

We helpen u graag verder

Helaas heeft dit antwoord uw vraag niet kunnen beantwoorden.
Stel hieronder uw vraag en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.