Begin hier met zoeken

Vraag

Is Disneyland Paris gesloten t/m 1 april 2021?

Antwoord

Update 23/2/2021: Tijdelijke sluiting van Disneyland Paris

Disneyland Paris is tijdelijk gesloten in navolging van de laatste maatregelen van de Franse autoriteiten. Als de omstandigheden het toelaten, heropent Disneyland Paris op 2 april 2021.

Je kunt nu natuurlijk wel al een boeking maken vanaf deze aankomstdatum. Gezien de huidige situatie kan deze planning nog aangepast worden.

Wij nemen binnenkort via de mail contact met u op over uw geboekte reis. Dit zal op volgorde van aankomstdatum gebeuren. Wij verzoeken u vriendelijk even geduld te hebben en bedanken u voor uw begrip.

Gevonden wat u zocht?

Fijn dat we u hebben kunnen helpen

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen. We horen graag wat u van onze hulp vindt zodat we onze helpdesk verder kunnen verbeteren.

Geef hieronder aan hoe behulpzaam het antwoord was.

We helpen u graag verder

Helaas heeft dit antwoord uw vraag niet kunnen beantwoorden.
Stel hieronder uw vraag en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.