Begin hier met zoeken

Vraag

Is Disneyland Paris gesloten t/m 12 februari 2021?

Antwoord

Update 29 oktober 2020: Tijdelijke sluiting van Disneyland Paris

Disneyland Paris zal gesloten zijn van 4 januari t/m 12 februari 2021.
Disneyland Paris zal tijdelijk sluiten in navolging van de laatste maatregelen van de Franse autoriteiten. De parken zullen vanaf 30 oktober gesloten zijn. In afwachting van de kerstvakantie, blijven we wel boekingen aannemen voor de periode 19 december 2020 t/m 3 januari 2021 in de hoop dat Disneyland Paris dan geopend is, gebaseerd op de dan geldende voorwaarden en overheidsregels.

Wij nemen binnenkort via de mail contact met u op over uw geboekte reis. Dit zal op volgorde van aankomstdatum gebeuren. Wij verzoeken u vriendelijk even geduld te hebben en bedanken u voor uw begrip.

Gevonden wat u zocht?

Fijn dat we u hebben kunnen helpen

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen. We horen graag wat u van onze hulp vindt zodat we onze helpdesk verder kunnen verbeteren.

Geef hieronder aan hoe behulpzaam het antwoord was.

We helpen u graag verder

Helaas heeft dit antwoord uw vraag niet kunnen beantwoorden.
Stel hieronder uw vraag en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.