Begin hier met zoeken

Vraag

Is Disneyland Paris gesloten i.v.m. corona?

Antwoord

Update 17 mei 2021: Heropening van Disneyland Paris

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Disneyland Paris vanaf 17 juni 2021 haar deuren zal heropenen. Er zullen versterkte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen worden toegepast om jullie in alle veiligheid te verwelkomen. Wij kijken ernaar uit jullie weer te verwelkomen in het hart van de magie!

Gevonden wat u zocht?

Fijn dat we u hebben kunnen helpen

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen. We horen graag wat u van onze hulp vindt zodat we onze helpdesk verder kunnen verbeteren.

Geef hieronder aan hoe behulpzaam het antwoord was.

We helpen u graag verder

Helaas heeft dit antwoord uw vraag niet kunnen beantwoorden.
Stel hieronder uw vraag en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.