Begin hier met zoeken

Vraag

Ik vlieg met Turkish Airlines, is mijn bagage inbegrepen?

Antwoord

Bij de vlieg-busreizen van Oad met Turkish Airlines is handbagage en ruimbagage inbegrepen.

Handbagage -> U mag 1 stuk handbagage + 1 stuk accessoire gratis aan boord meenemen. De tas of koffer dienen de volgende afmetingen te hebben: max. 23 x40 x 55 cm (L x B x H) en mag max. 8 kilo wegen. De accessoire bestaat uit een handtas, aktetas, camera of laptop. De accessoire dient de volgende afmeting te hebben: max . 40 x 30 x 15 en max. 4 kilo wegen. Houd er rekening mee dat de omvang en het gewicht van uw handbagage gecontroleerd kan worden.

Ruimbagage -> Iedere koffer mag max. 158 cm (62 inch) (l + b + h) groot zijn en max. 23 kg wegen. U kunt de ruimbagage gewoon op Schiphol inchecken.

Tijdig inchecken
U dient zich 3 uur voor vertrek op de luchthaven te melden. De incheckbalie sluit 45 minuten voor het geplande vertrek. Wij adviseren u om online in te checken. Mocht dit niet kunnen, lukken of mogelijk zijn, meldt u zich dan ruim voor het sluiten van de incheckbalie op Schiphol om in te checken.
In bepaalde periodes is het mogelijk om op het parkeerterrein P3 de ruimbagage af te geven voor passagiers die online hebben ingecheckt. Zie voor meer informatie schiphol.nl/drive-inchecken

Online inchecken
Vanaf 23 uur tot 1 uur voor vertrek kunt u gratis online inchecken voor uw vlucht. Online inchecken is mogelijk op https://www.thy.com/.  Klik op de button “Check-in / Manage booking” en vul uw ticketnummer of pnr-nummer en achternaam in en volg de instructies. Mocht online inchecken niet lukken, belt u dan met de Turkish Airlines Helpdesk +31 (0)20 405 96 36.

Stoelen reserveren
De stoelnummers worden automatisch voor u gereserveerd. Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u uw stoel aan boord van Turkish Airlines-vluchten wijzigen. Dit kan door online in te checken via https://www.thy.com/ of bij een selfservice automaat op de luchthaven.

Gevonden wat u zocht?

Fijn dat we u hebben kunnen helpen

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen. We horen graag wat u van onze hulp vindt zodat we onze helpdesk verder kunnen verbeteren.

Geef hieronder aan hoe behulpzaam het antwoord was.

We helpen u graag verder

Helaas heeft dit antwoord uw vraag niet kunnen beantwoorden.
Stel hieronder uw vraag en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.