Begin hier met zoeken

Vraag

Ik vlieg met Icelandair, is mijn bagage inbegrepen?

Antwoord

Bij de vlieg-busreizen van Oad met Icelandair is handbagage en ruimbagage inbegrepen.

Handbagage -> U mag 1 stuk handbagage gratis aan boord meenemen. De handbagage dient de volgende afmetingen te hebben: max. 45 x 40 x 25 cm (L x B x H) en mag maximaal 10 kg. wegen. Houd er rekening mee dat de omvang en het gewicht van uw handbagage gecontroleerd kan worden.

Ruimbagage -> U mag 1 stuk bagage van maximaal 23 kg. gratis meenemen. De afmeting van de koffer (l x b x h) mag niet meer bedragen dan 158 cm.

Tijdig inchecken
U dient zich 3 uur voor vertrek op de luchthaven te melden. De incheckbalie sluit 50 minuten voor het geplande vertrek. Wij adviseren u om ruim voor het sluiten van de incheckbalie in te checken.

Online inchecken
Vanaf 24 uur voor vertrek kunt u gratis online inchecken voor uw vlucht. Online inchecken is mogelijk op icelandair.com.  Klik op de button “Inchecken” en vul uw achternaam en boekingsnummer (airline reference number van Icelandair) in en volg de instructies. Het airline refenence number vindt u terug op uw ticket.

Stoelen reserveren
Vanaf 24 uur voor vertrek kunt u een stoel aan boord van Icelandair reserveren. Dit kan tijdens het online inchecken of in “uw boeking beheren” op icelandair.com. Vul uw achternaam en boekingsnummer (airline reference number van Icelandair) in en volg de instructies. Het airline refenence number vindt u terug op uw ticket.

Gevonden wat u zocht?

Fijn dat we u hebben kunnen helpen

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen. We horen graag wat u van onze hulp vindt zodat we onze helpdesk verder kunnen verbeteren.

Geef hieronder aan hoe behulpzaam het antwoord was.

We helpen u graag verder

Helaas heeft dit antwoord uw vraag niet kunnen beantwoorden.
Stel hieronder uw vraag en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.