Begin hier met zoeken

Vraag

Drukte Schiphol

Antwoord

Vanwege personeelstekort kan het erg druk zijn op Schiphol. Er wordt hard gewerkt om voor de zomerperiode extra personeel in te zetten. Ondanks dat het op sommige momenten heel druk kan zijn, zijn vrijwel al onze vluchten vertrokken. We raden iedereen aan om op tijd naar Schiphol te gaan. Houd rekening met langere rijen bij de check-in balies en de douane.

Hoelaat moet u aanwezig zijn op Schiphol?
Voor alle Oad reizen dient u 3 uur voor vertrek aanwezig te zijn. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk om op tijd aanwezig te zijn op de luchthaven. Indien u uw vlucht mist, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen samen met u kijken naar een mogelijke oplossing. Eventuele bijkomende kosten zijn voor uw eigen rekening.

Vanaf 3 juni laat Schiphol alleen passagiers toe in de terminals die binnen 4 uur vertrekken. Het is dus niet mogelijk om eerder dan 4 uur voor vertrek in te checken of je bagage af te geven.

Vertrekt u over een aantal weken? Check dan korter voor vertrek wat de situatie is op Schiphol.
Via deze link vindt u de meest actuele informatie over de verwachte drukte op Schiphol.

Gevonden wat u zocht?

Fijn dat we u hebben kunnen helpen

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen. We horen graag wat u van onze hulp vindt zodat we onze helpdesk verder kunnen verbeteren.

Geef hieronder aan hoe behulpzaam het antwoord was.

We helpen u graag verder

Helaas heeft dit antwoord uw vraag niet kunnen beantwoorden.
Stel hieronder uw vraag en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.