Begin hier met zoeken

Vraag

Disney+: Algemene voorwaarden van de gratis 3 maanden Disney+

Antwoord

VERLOPEN: Geldig voor boekingen gemaakt in de periode vanaf dinsdag 12 juli 2022 tot 24 oktober 2023.

Geldig voor gasten van 18 jaar en ouder die wonen in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Zwitserland, Portugal en Denemarken:
• Wanneer je een arrangement (hotel + entreetickets) naar één van de volgende hotels boekt: B&B Hotel, Hotel Campanile Val de France, Hotel Explorers, Hotel Grand Magic of Hotel Dream Castle, krijg je een abonnement op Disney+ cadeau voor 3 maanden.
• Wanneer je een overnachting met entreetickets boekt voor Hotel Campanile Bussy, Hotel Kyriad Torcy of Aparthotel Staycity Val d’europe, krijg je een abonnement op Disney+ cadeau voor 3 maanden.

Magic over Disney arrangementen, groepsboekingen naar Disney Hotels, toegangstickets voor speciale evenementen en tickets die bij de ingang van de Disney Parken worden gekocht, komen niet in aanmerking voor deze aanbieding, met uitzondering van tickets met speciale tarieven voor gasten met een beperking die verkrijgbaar zijn bij de ingang van de Parken.

Deze aanbieding is beperkt tot één (1) Disney+ abonnement per boeking. De aanbieding is beschikbaar zodra de boeking is bevestigd, ongeacht het aanbetaalde bedrag.

Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor nieuwe en voor terugkerende Disney+ abonnees. Disney+ abonnementen van 3 maanden gaan in binnen 48 uur na jouw boeking en verlopen op de datum die wordt vermeld in de activeringsmail of het webformulier.
Zie de vervaldatum van het aanbod in je activeringsmail. Je kunt activeren door te klikken op de link in de e-mail. Voor de activering is het noodzakelijk dat je een Disney+ account aanmaakt met een geldig e-mailadres en de Disney+ abonnementsovereenkomst aanvaardt. Je kunt de Disney+ abonnementsovereenkomst bekijken op https://www.disneyplus.com/nl-nl/legal/subscriber-agreement. Voor een abonnement op Disney+ zijn een compatibel internetapparaat en een internetverbinding vereist. De activering is eenmalig en niet overdraagbaar. Het aanbod is ongeldig waar verboden. Zij kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, vouchers, kortingen of promoties. Het aanbod kan niet worden terugbetaald of ingewisseld voor contant geld of andere goederen of diensten en kan niet worden verkocht, overgedragen, geruild of gecrediteerd voor de aankoop van andere abonnementen en wordt niet gehonoreerd indien verkregen van een derde partij.

Het abonnement op de Disney+ service wordt afgesloten met Disney+ en valt onder de Disney+ abonnementsovereenkomst en het privacybeleid die beschikbaar zijn op https://www.disneyplus.com/nl-nl/legal/subscriber-agreement. Het Disney+ abonnement wordt aan het einde van de abonnementsperiode automatisch verlengd op maandelijkse basis tegen de lokaal geldende abonnementsprijs, tenzij het abonnement wordt opgezegd. Je kunt je Disney+ abonnement op elk moment opzeggen op de Disney+ website. Gebruik de link naar de lokale abonnementsovereenkomst om de volledige Disney+ voorwaarden te bekijken.

Wanneer je bij Oad boekt, ontvang je 7 dagen na de boeking een e-mail met verzoek om een online-formulier in te vullen om een e-mail met de activeringslink voor je Disney+ aanbieding te ontvangen.

Gevonden wat u zocht?

Fijn dat we u hebben kunnen helpen

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen. We horen graag wat u van onze hulp vindt zodat we onze helpdesk verder kunnen verbeteren.

Geef hieronder aan hoe behulpzaam het antwoord was.

We helpen u graag verder

Helaas heeft dit antwoord uw vraag niet kunnen beantwoorden.
Stel hieronder uw vraag en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.