Begin hier met zoeken

Vraag

Covid-19 Protocol

Antwoord

We mogen en kunnen weer op reis. Daar verheugt iedereen zich op. Corona is echter de wereld niet uit. We moeten waakzaam blijven. We volgen tijdens de reis uiteraard de regels en voorschriften van de lokale overheden. We hanteren de Nederlandse advisering inzake Covid-19 als er geen of geen duidelijke lokale regelgeving is op de bestemming.
Indien u onderweg, tijdens uw reis, redenen ervaart om een zelftest af te nemen, en de test valt positief uit dan moeten wij als organisatie de quarantaine regels van het desbetreffende land of van Nederland volgen. Dat betekent in de praktijk dat u gedurende de quarantaine periode niet aan de busreis kunt deelnemen. Wij verlenen u uiteraard alle noodzakelijke hulp en bijstand bij het vinden van een juiste locatie voor de quarantaine, voor vervoer verder naar de groep indien u na de quarantaine weer kunt aansluiten of voor vervoer naar huis. Wij verlenen hulp en bijstand maar eventuele aanvullende kosten die te maken hebben met de quarantaine periode en aanvullend vervoer komen voor uw eigen rekening. Wij adviseren u daarom nadrukkelijk de mogelijkheid te onderzoeken voor het afsluiten van een verzekering die (een deel) van de kosten dekt. Ook adviseren wij u voor vertrek een zelftest te doen.

Gevonden wat u zocht?

Fijn dat we u hebben kunnen helpen

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen. We horen graag wat u van onze hulp vindt zodat we onze helpdesk verder kunnen verbeteren.

Geef hieronder aan hoe behulpzaam het antwoord was.

We helpen u graag verder

Helaas heeft dit antwoord uw vraag niet kunnen beantwoorden.
Stel hieronder uw vraag en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.